9 aug. 2007

Snart en vecka sen

Imorgon är det en vecka sen jag började på mitt nya jobb på Rättsmedicinalverket. Jag jag måste erkänna att det känns mer än bra! Jag är helt överlycklig och hoppas innerligt att jag ska få stanna kvar längre än dessa vikmånaderna.


Igår snackade jag med N och frågade henne om vad hon tror om ikna chanser om att få stanna kvar. Hon sa att hon kände från första stunden att personkemin mellan oss stämde så bra och att det hon har sett av mina kunskaper hittills så är hon mer än nöjd med mig. Hon sa att hon har varit och snackat med M som är personalansvarig och sagt att hon var så nöjd med mig och att hon ser mer än gärna att jag får stanna kvar. Blev så glad att få höra det.

Idag har jag sagt till N att jag vill att hon visar /lär mig immunofärgningar då jag tycker att det är intressant men har inte haft så mkt tillfälle att köra det. Hon blev såå glad över det. Tror att jag har plockat lite plusspoäng till där.


Sen så har jag jobbat med S ganska mkt idag. Hon har tittat en hel del på mina snitt, och ibland kändes det lite som en övergranskning. Jag körde på som vanligt och säger hela tidena tt jag får köra snittningen som jag är van vid som jag tycker känns bäst. Så jag fryser mina klossar och på så sätt har jag börjat snitta snabbt igen vilket var hon nog ganska imponerad av. Sen när glasen väl blev färgade så gav hon mig berömm för mina snitt och tyckte att de var väldigt fina. Det känns skönt att få bekräftelse.

Sen sa S även att hon tror/tycker att hon och jag är ganska lika när det gäller good laboraory practice, dvs lab.ordningen. Hon å jag är väldigt noga med att hålla rent och städat. Det tyckte hon var bra. Jag är alltid uppmärksam när hon visar mig saker. Hon frågar ofta hur vi gjorde i Umeå, vilket på sätt å vis gör mig glad då hon visar att hon ser och erkänner mina kunskaper även om hon har jobbat som bma längre men hon ser Umeå labbet som ett kompetent lab.


Så idag var det snittning och genomgång av lite färgningar, monteringsmaskiner, utlämning mm. Det är inte mkt som skiljer från klinisk verksamhet, mer än att här är det riktiga brott vi hjälper till att utreda.


Jag börjar få kläm på hur mina bussar går och hur jag hinner med dem. Det är rätt skönt. Tycker dock att det är drygt att behöva vakna kl 5 på morgonen varje dag för att cyckla till bussen i 20 min. Gissa om jag ska sova hela lördagen! ;)




2 kommentarer:

livtaget sa...

Vad roligt för dig med jobbet...:) blir så glad för din skull...Väntar med spänning på nästa uppdatering...Kramar till dig!

Anonym sa...

Gud vad kul att du gillar jobbet, hoppas verkligen att du får vara kvar där :D *kramar i massor*