9 sep. 2007

Är lite sugen på att ändra utseendet på bloggen men för detska man idas fixa å dona lite i psp... Får se om jag gör något åt det ikväll.

Är hemma nu på Öland. Åkte hem i onsdags då vi fick dåliga nyheter från mamma. Läkaren misstänkte att hon hade fått en stroke förra fredagen och sjukskrev henne en vecka då hon var yr och mådde allmänt dåligt. Hon hade Erik att ta hand om så det kändes inte rätt att INTE åka hem och avlasta henne. Så vi packade bilen och åkte hem. Nils med Astrid var uppe hos mig i Linköping då vi skulle flytta på husvagnen från Sätravallen.
Eriks gudmors farmor och farfar bor utanför Linköping och de erbjöd sin tomt så att v kunde ställa husvagnen där ist. Det kändes som en fruktansvärd stor lättnad med tanke på att det började bli på tok för ensamt och läskigt på Sätravallen efter att började plocka ihop sina husvagnar. Dessutom så skulle vi ändå behöva flytta därifrån då de skulle bygga om där.
Nåja... det blev i alla fall en liten tripp norrut så nu har jag sett Linköping med omnejd. :)

Väl hemma visade det sig att mammsen mådde bättre än befarat. Pratade med hennes läkare som sa att hon vade förmodligen fått en virusinf. på balansorganet därav att hon varså yr. Men skulle hon inte sluta vara yr till nästa vecka så ska hon ringa honom igen så de kunde göra en nogrannare undersökning i Kalmar.

Så jag har ägnat mestadels av tiden till att städa och rensa hemma. När jag kommer hem igen om 3 veckor så är det för att se till att flyttfirman får med sig allt. Då är det bra att ha det någorlunda rensat här hemma.

Så idag åker tåget kl 14 från Kalmar.

Detär bäst att sätta igång att packa och fixa. Kl är snart 10.
Astrid sitter i badkaret och Erik tittar på Bamse. Nils är på jobbet till 12. Sen ska han köra mig till Kalmar och vinka av mig.

3 kommentarer:

livtaget sa...

har ni flyttat nu?.. ser att det står att ni bor i Linköping?.. glöm inte att maila adress & telenummer så att vi kan surra ibland... Kramen om dig!!

webmosterhelene sa...

Hallå!!! Har ni flyttat?? Vart då?! Var så länge sen jag var in här och det ger mig lite dåligt samvete :-s

Hoppas allt är bra, hör gärna av dig!!

Kram kram
/Helene

Anonym sa...

Här har vi en som rör på sig minsann genom Sverige! Har läst bakåt i bloggen att du har fått jobb i Linköping, verkar som ett spännande jobb du har skaffat dig. Får maken också jobb?

Höstkramen Ann