11 juli 2007

Ingen tror på tillfälligheter ?

Undrar om det är verkligen dags att ta sig i kragen och börja återigen att skriva blogg dagligen . Det är faktiskt ett bra sett att bearbeta dagens händelser.
Så vi gör ett nytt försök... och verkligen göra något av det hela. Funderar på att göra en ny snygg layout ist för att använda en standardmall. ;)
Tills vidare får jag nöja mig med nuvarande....

Idag: 17 C, sol

Vaknade med världens ryggont. Förmodligen en sträckning igår. Hade tänkt att göra såå mkt idag emn förmodligen blir det inget av det hela då jag sitter fortfarande i pyjamas och inte har gjort något vettigt.
En trevlig överraskning är dock att en gammal jobbarkompis från Umeå har ringt idag. Och vi hade en trevlig pratstund i 1 timme. Hon berättade att hon och hennes familj har tagit en utomlandstripp på 6 månader med sina barn. Nu har de varit hemma i Sverige i 3 månader, har börjat bygga Norrlands första riktiga timmerhus som de fick bygglov till trotts alla ods.
Jag fick en superkick av att prata med C. då hon och hennes familj verkar alltid kunna göra saker och ting som vi andra inte skulle våga. Jag verkligen beundrar henne och hennes man för att de gör lite crazy saker och vågar släppa det osäkra och få något fenomenalt av något som andra kan i förväg döma till att misslyckas.
Jag har precis fått 2 bilder som föreställer hennes familj och jag måste säga att C ser lyckligare ut nä någonsin. Hela deras familj strålar av trygghet och kärlek. Det finns nog väldigt få familjer i Sverige som skulle kunna se så lyckliga ut på bild som de.
Det var så trevligt att höra när C. sa till mig att hon har alltid trott på mitt och Nils förhållande. För det är så att många har tvekat och tyckt att vi har gått för fort fram mm. Men jag tror att i slutändan kan vi oxå bli en sån lycklig familj och uppnå så mkt som C.:s. Och det är verkligen något jag ser fram emot.

För övrigt... Nu är jag återigen där att jag måste göra mina måsten. Travian har strulat med speeden idag så plötsligt hade ajg 3 konton att försöka tömma på resurser. Inte alltid så lätt som man kan tro.
Erik bökar på. Han vill se en film till. Undrar om jag ska lägga honom å vila ist.

Min chef från Ekbacka ringde och kollade om jag kunde jobba i helgen. Å ärligt talat så är jag inte så sugen på det. Känns som att jag inte får tillräckligt betalt för det jobb jag lägger ner dessutom så vill jag vila min rygg. Hon ville att jag skulle skriva en skade anmälan men jag vet inte vad jag ska skriva skadeanmälan på då jag kan inte peka på en spec händelse som kan ha orsakat en sträckning. Hon verkar bara gnälla över att hon är orolig för att jag jobbar så mkt och inte vill att jag ska jobba på mitt andra jobb men jag sa till henne att jag får så uruselt betalt av henne så det räcker inte till räkningarna. Hon tycker att jag ska hoppa in när hon inte kan få in någon annan att jobba, men grejjen är att vi jobbar för mkt och får för lite betlat och det är ingen som orkar med deti längden. Dessutom så kan ajg inte sitta å vänta på att hon ska ringa in mig när jag behövs. Jag kan inte vänta med räkningarna och hoppas kunna få lite timmar här å där.

Ååååå vad det ska bli skönt att få fast inkomst om 2 månader!

Men mer om det senare. Nu ska jag hänga tvätt och få sonen att sova....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

Anonym sa...

Åh äntligen lite uppdatering - så roligt !