1 mars 2007

tandläkaren

Ojj vilken dag!
Rätt trevligt hemma p åförmiddagen. Inte varje dag man kan tillbringa en hel förmiddag med maken och inte behöva göra något speciellt. = mysfaktor 100

Hjälpt Ewa att handla lite då hon mår apa med sin dubbelsidiga luftrörskatarr och lungiflamation. Stackren låter som om hon var på väg att hosta upp lungorna.

På eftermiddan hade jag tid hos tandläkaren. Asså vilket bemötande! Den här tandläkaren vill jag inte flytta ifrån! Sköterskan var oxå sypertrevlig! Det visade sig att hålet som jag bävade mig för var inte någon hål alls= behövs inte lagas. Förmodligen är det en liten flisa som ahr gått eller så är det en liten förändring på tandytan som vi ska polare till nåsta gång. Jag hade dessutom INGA hål! Weheeeeeeee! *överlycklig*
Har däremot en tandköttsinflammation i övre käken vilket jag visste visserligen, detär därför jag sökte. Hon lovade att göra allt hon kunde för att jag ska slippa blödningarna som jag har fått leva med sen jag blev gravid med Astrid och det är liksom snart 5 år sen. Jobbigt värre. Så jag fick en kostnadsberäkning.. och det jag trodde skulle kosta 1000-lappar kommer at sluta med knappt ens en 1000 lapp. Jag betalade 400kr idag för själva undersökningen och om en månad ska jag dit och plocka bort tandstenen som ska förhoppnignsvis hjälpa mot blödningarna. 550 kr kommer det att kosta till. Helt OK om jag får säga.

På eftermiddan var vi hos mamma och fick äta lite go mat, nokedli med köttgryta. Där rök mina kalorier för idag. Men gott var det och värt vartenda tugga! Väl hemma har jag bakat lite bröd, gjort gröt till barnene till middag och jag och maken satt bara å tittade på. Vi fick lov att nöja oss med varm the.
Visserligen satte hungern in efter OC och What about Brian så maken hade tryckt i sig några gifflar och 2 koppar the. Själv slukade jag också 2 koppar med the och en giffel då min mage började protestera.

Jag håller på med min Travian by. Tänk att maken kunde smitta av sig så mkt! *skratt* Nåja.. kul är det. Så jag ska titta till mina byar än en gång sen ska jag susa....

Natti

1 kommentar:

livtaget sa...

va positivt att tandläkarbesöket blev billigare än tänkt..:=) & jag tycker mig läsa mellan raderna att du mår bättre..?!... Massa kramar till dig!