18 jan. 2006

spänningens timme

*pust* Snacka om att ha nervositeten i topp! Kan liksom inte koppla bort! Om en timme kommer jag få ett besked som kommer att förändra mitt liv... till det bättre eller det sämre?Knäppt eg att man är så nervös, för man kan inte göra något i nuläget för att ändra på resultatet. Antingen är det vitt eller svart. Ändå så försöker man be tillde högre makterna att det ska bli den färgen man har bett om tidigare!
*pust*
Det här är råjobbigt.. att vänta... och tiden går så sakta för de som väntar och springer förbi för dem som har brått.. eller hur det nu Madonna sjunger i sin Hungup låt... I alla fall så är den låten kanon! Kan inte låta bli att vrida upp volymen så fort jag hör den! Varför jag gillar den? Tja...den tilltalar mig. Madonna är en kvinna som jag verkligen beundrar! Hon har alltid gått sina egna vägar och gjort alltid tvärtom än vad som har förväntats av henne och ändå så blev hon populär, framgångsrik och helt klart en idol.
Jag avundas henns styrka och uthålighet och hennes beslutsamhet...
Såg dokumentären med henne som gick för nån vecka sen. Den var djup, om man lät sig dras in i den..... En kvinna med en helt klart spännande liv!

Nu ska jag ta å nervösa vidare.... 50 min to go...

// Enikö

2 kommentarer:

livtaget sa...

Hmmmm spännande!... undra hur det gick!?... *kramar*

Suss sa...

HEj Enikö! Jag såg att du varit in på min blog, så fick jag reda på att du hade en =)

VAD är det du väntar på? Jag har läst hela din blog, alla dina tankar och funderingar och varnde "note" nu och du har en intressant blog tycker jag.
Men vad är det du väntar på? Jag antar att du fått veta svaret nu och jag hoppas så klart att det var så positivt som du ville =)

Kram Suss