26 jan. 2006

Hastigt lustigt

I går fixade en underbart snäll kvinna, träff med en annan nästintill ännumer hjälpsammare kvinna. Vi träffades på eftermiddan och snackade en massa och jag fick en massa råd och tips som kan bara gynna mina framgångar! Hon bad mig också att skynda långsamt och ta ett steg ifrån hela altet nu och ta hand om min familj och mig själv, inte tänka på framtiden utan leva i nuet i nån vecka och samla krafter.
Sen... sen skulle hon hjälpa mig med allt vad hon kan och lite till för att få mina drömmar bli uppfyllda. Det kändes så himmelens skönt att få prata med henne även och sanningen sved i hjärtat ,men allt hon sa stämde så väl. Inte minst med tanke på vad korten sa för några veckor sen. Jag trodde att jag har hajjat kortens betydelse, men det verkar som att det krävdes lite mer än så. Stanna upp å tänka till.
Det kändes helt underbart , fastän väldigt tungt när vi sa hejdå till varann. Det kändes som att jag kommer att svika mig själv och min familj genom att ta paus, men så tänkte jag efter på vad Catharina sa. Rom byggdes ändå inte på 100 dagar, så vad vill jag?
Så nu är det paus... ringt och avbokat möten och ska boka andra trevligare saker. Nästa vecka kommer jag å dottern ha tjejvecka och vi ska hitta på en massa bus bara hon och jag.

Så here we go...

// E.

4 kommentarer:

Sandi sa...

hej vännen, inte visste jag att du hittat hit :)
Kul kul, jag länkar till dig från min sida.

Kram från en Sandis

livtaget sa...

Ja kramar till dig!.. & ha en fin tjejvecka... det lät mysigt!...:0)

webmosterhelene sa...

Hej vännen!
Roligt med blogg :)

Kram
/Helene

Sandi sa...

Du är taggad, titta in till mig :)