31 jan. 2006

Vad mycket lite blommor kan göra!

I helgen kände jag att jag orkade inte med att tjorva med min blommor. De har inte varit helt krya sen vi flyttade från Umeå, så jag tog tag i det hela. Rensade nästintill allt som bara gick! Palmen som jag har tagit hand om från kårhuset Villan har ju blivit kanonstor men inte fin alls! Blader krullade sig som om att den inte trivdes eller nåt var hel. Ärligt talat så var den aldrig fin. så nu kliptes den i bitar och åkte i soporna. Det gjorde en hel del andra blommor.

Så igår hade vi åkt iväg till blomsterlandet och vi köpte en massa fina blommor till både kök och vardagsrum, Astrids rum och arbetsrummet. genast kändes det som att hela lägenheten fick ett nytt ansikte och jag kände själv att jag mår bättre!

Och tulpanerna jag kom hem med i torsdags.. ojj ojj ojj.... de var så fina oranga och hela familjen verkade bli påverkad av den, alla var glada och det blev en trevlgit samtalsämne varje gång vi satt i köket. T o m Erik kommenterade blommorna.

Ska ta lite kort på blommorna idag.... å lägga upp den i bloggen, kan vara trevligt. *S*


Primulan är bara sååå fin med sina cerisa blommor, blir glad bara jag tittar på den!

Pelargonen med helt underbara blommor! Har aldrig sett den här typen av pelargon! Blommorna är enorma! Och vilken färg!







Hur fina var inte dessa klockor?


Härlig grönkombination i bladverket!

Kolla in den oranga stammen! Hur läcker är inte den?



Idag och hela veckan ut är det "Astrid och mamma-dag" . Vi har lämnat Erik på dagis och handlat lite å väl hemma har vi rört ihop lite deg och ska göra pizzabullar till lunch. Nu håller degen på att jäsa färdigt så vi ska ta itu med det.

Astrid bakar pizzabullar till pappa...


Synd att jag är så förbasskat trött, skulle kunna sova bort hela förmiddan... men men....


Det gjorde Astrid så bra ändå senare på kvällen....

// E.

Inga kommentarer: