17 juli 2007

Fräcka röda skor

Koncerten med Andreas Johnson var bara helt underbar! Nog att vi fick vänta länge innan han kom upp på scen men det var helt klart värt!

Dessutom så vimlade av kändisar på Strand. Tacka vare Victorias födelsedag så hamnade alla kändisar på Strand. Så ni som har tittat på TV å sett alla upptärdanden från Victoria-dagen så vet ni att det var en hel del.. ;)

Vissa känner man inte ens igen. Däremot var det rätt skönt att de bettedde sig som vanliga svensons och faktiskt t o m blandade sig med oss vanliga jordnära människor.


Jag såg till min förvåning att årest mode passar absolut inte en sån kropp jag har. Menar ni som känner mig.. föreställer mig i en sån här....

Eller något liknande fast i svatt/vitt med bred äckliggrön sidenskärp. Haha.. koldolmen på hjul... ;)

Nåt som jag tyckte ändå var lite fräckt att se att det är så många som har röda skor, högklackade. Det är ju hur snyggt som helst .. till rätta kläder.

Nåja... nu ska jag inte babbla mera då tiden är knapp. Jag måste hinna diska undan och plocka innan jag ska till jobbet kl 15. Jobbar idag till 20 igen. Måste hinna hem till Gilmore flickorna då jag får inte missa flera avsnitt...

bye bye

1 kommentar:

livtaget sa...

Hej gumman!... har varit här & läst...Kramen till dig!