21 apr. 2006

YES!

Jubel!!! Jubel ggr 10000000!!!

Efter många om och men har jag äntlgien fått positiv besked igår från banken!
Det började med ett halvtnej i förrigår, men jag lyckades snacka till mig en tänkaomtid.
Sen så ringde mäklaren igår... lokalen vi skulle ha tog en annan mupp... så det var bara att ta nå annat... Så här dags är det inte mkt att välja emellan i Borgholm, så det blev den allra första lokalen som vi var och kollade på. då kändes den kanske inte det bästa med tanke påatt det behövdes renoveras så mkt, men i dagsläget så känsn det som bästa lokalen hittills.

Sen fick jag pina mig till kl18 på kvällen, då banknissen ringde och kom med positivt besked! Allt var bara såååå overkligt. Så jag ringde mäklaren på studsen och vi fick lokalen. Ska skriva kontrakt imorgon!

Så idag har jag ringt runt till mina kontakter... och ska ringa ännumera på måndag...
Allt är bara sååå overkligt att jag inte kan fatta!
På tisdag ska vi till banken och fixa lånet. Affärsplanen är inlämnad på arb.förmedligen så jag väntar på knoledge partners att de ska höra av sig om en tid för konsultation... sen är det bara att tuta å köra. Bolagsverket, skattesedel, bygglov, ventillation, ugn... grosisster... GUD vad mkt! Men SKITKUL!!!!!!

3 kommentarer:

Mindi sa...

Jag tycker att jag känner igen ditt namn ( för det är ju inte så vanligt...hi-hi) men var inte du med på Mysbebbar tidigare??? :)

Kram från
M I N D I

Anonym sa...

Grattis! Vad kul att allt är rullar på nu, även om det en del som också ska göras :)

Anonym sa...

Gratulerar vännen! Jisses vad roligt! Kram