23 apr. 2006

nervöst och spännande

Igår var vi i Borghom och skrev kontrakt, och sen var förbi lokalen och mätte och hade oss. Mamma varmde och skulle oxå se lokalen. Hon var oxå nöjd, men hon ahde inte så mkt val heller.
Just nu är det mk t skit kvar i lokalen med hyresvärden ska ta å städa ut allt så sen ska vi börjar snygga till stället. Vi ska bla lägga klickparkett i butiksdelen, måla om alla väggar efter att ha plockat bort all extraväggpaneler som tidigare hyresgäster har satt upp. Sen ska elektrikenr få dona loss lite och ta bort gmal ellednignar som inte är i bruk. Sen blidde att installera ugn och allt annat. Det blir sååå snyggt när det väl bli färdigt!

Imorgon ska jag ringa Hybe-karln och kolla ugnen, ventillatione mm till den. Sen blir det att boka in Avent- ventillationskillarna. De får komma ut till BOrgholm och kolla hur de vill göra saker.

Måste rkänna jag blev lite kallsvettig igår när jag la mig. Allt kändes sååå overkligt! Kände något rädsla, inte för att misslyckas, utna mer för att jag vet hur mkt jobb jag kommer att ha framför mig. Samtidigt är det så spännande!

Ikväll fick jag ro till att scrappa oxå, och så här blev det...

5 kommentarer:

mintid sa...

Hej! Hamnade här efter en länk på Mindis sida...Vad fin scrapping du gjort! HA det så bra!

Kottemor sa...

Oj,spännande att öppna eget!!
Lycka till!!

Halkat in här så jag lämnar en liten rad:)

kram
/ilisen

Anonym sa...

Halloj gumman!

Vad spännande! Får komma & hälsa på sen! *Tss* Kan knappt bärja mej! Du får uppdatera oftare! Så man kan hålla lite koll om vad som sker. Kramkalas!

ikas sa...

Hej

Min blogg har samma namn som din!!
Kul!
Ska hälsa på här senare

Anonym sa...

Hej vännen!

Skulle bara se om du har uppdaterat. Kram <3