23 jan. 2006

En sån dag...

Idag är det en sån dag då jag skulle vilja ha stannat kvar i sängen och itne kommit upp alls! Allt känns bara off! Ksnke beror det på gårkvällens/natten bråk med maken, jag vet inte. Även om vi har klarat upp det hela så är jag off. Känns inget vidare att jag skulel behöva vara på topphumör idag och ringa några samtal. Kanske blir det bättre mot eftermiddan. *hoppas*
Den onda svanskotan tar död på mig! Nu är det en vecka sen jag slog in den och det känns rent utsagt för jävligt att sitta! Man kan knappast leva på smärtstillande hela tiden.
Nåja....
Undrar hur alla föräldrar med busfrön till barn orkar med? Ibland känns det som att jag inte orkar ta hand om dem.... har ingen tålamod meddem. Men det beror väl på att jag är så stressad.. förmodligen.

Btw..det är kul att få lite respons på mina blog! Sorry att jag ej hiner svara på era kommentarer. För att stilla era nyfikenhet så går det framåt med företaget, men tanken är att jag inte ska skriva om sånna saker i min blog utan endast rensa min tankar.... Men händer det nå kul så kommer jag skriva om det självfallet!

// Enikö

1 kommentar:

livtaget sa...

Massa kramar till dig!!